Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ГВАРДІЯ НАСТУПУ: ЧАС ПОВЕРТАТИ СВОЄ! ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС!

Дата: 13.02.2023 09:32
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Головне бажання українців цього року – Перемога! Завдяки партнерам і союзникам ми нарощуємо свою військову потугу. Снаряди, зброя, танки, обладнання – ця допомога щоразу зростає. Ми відчуваємо підтримку усього демократичного світу і маємо інструменти для досягнення Перемоги. Вона неодмінно буде.

👮Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочинає національну кампанію з рекрутингу.

Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити день Перемоги України!

👮Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями. Людей не просто набирають до лав нових підрозділів у структурі МВС. Їм пропонують конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських захисників! Бригади пропонують умови та вимоги, доброволець визначає, чи вони для нього прийнятні, і розпочинає діалог про працевлаштування. 

Головна мета – отримати якісно нові, добре оснащені та підготовлені бойові формування, які будуть посилювати наші сили оборони при виконанні завдань із деокупації усіх українських територій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь