A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Пробація в дії – патріотичне виховання. До Дня Героїв Небесної Сотні.

Дата: 20.02.2023 16:43
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

      День Героїв Небесної Сотні відзначають щорічно 20 лютого згідно з Указом президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” на знак пам’яті про громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави.

      20 лютого 2014 року в середмісті столиці України загинула найбільша кількість осіб – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні.

       Щороку у ці дні в Україні проходять заходи до пам'ятної дати - вшановують полеглих учасників Революції, які віддали своє життя за ідеали демократії та права і свободи українців. В рамках відзначення цієї дати працівники Кілійської публічної бібліотеки для підоблікових Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації підготували і провели літературно-просвітницьку бесіду. Цього року, під час повномасштабної війни, захід був проведений під гаслом "Небесна Сотня - перші герої російсько-української війни", оскільки це фактично була перша битва російсько-української війни, битва за наші цінності, за європейське майбутнє та свободу. Герої не вмирають! Вони згори тримають небо над Україною!», - наголосила під час бесіди з присутніми бібліотекар відділу обслуговування користувачів Кілійської публічної бібліотеки Ольга Чебан.

       Також присутні були ознайомлені з літературою, яка була представлена на книжковій виставці під назвою «Я патріот України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь