Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

УЧАСТЬ У ФОРУМІ ЦИФРОВИХ ГРОМАД - 2023

Дата: 31.03.2023 11:23
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Кілійська міська територіальна громада з 2019 року тісно співпрацює з Фондом Східна Європа від імені швейцарсько - української Програми "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" EGAP.
20 та 21 березня 2023 року, у Львові пройшов Форум цифрових громад- 2023 «Свій до свого по СВОЇ!», на якому обговорювались набутки та виклики цифрової трансформації регіонів України під час повномасштабної війни російської федерації проти України.
Участь у форумі від Кілійської міської територіальної громади Ізмаїльського району Одеської області прийняли перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Наталя Хлопіна та начальник відділу організаційної роботи та інформаційних технологій апарату виконавчого комітету Кілійської міської ради Ольга Якимова.
 В межах панельної дискусії «Цифровізація в умовах війни» учасники Форуму обговорили е-інструменти. Спікерами Форуму для  всіх присутніх було презентовано цифрові простори для ВПО, а також відбувся обмін досвідом впровадження е-послуг і сервісів у громадах.
Велику увагу було приділено цифровій безпеці та інформаційній гігієні в державних установах та в повсякденному житті.
За активну участь у впровадженні цифрових проєктів за підтримки Програми EGAP, яка фінансується Швейцарією та виконується Фондом Східна Європа у співпраці з Мінцифрою, нашій громаді було вручено відзнаку "ЦИФРОВА ГРОМАДА".
Також, від Кілійської міської територіальної громади, хочемо виразити свою вдячність та повагу регіональному координатору Програми EGAP у Одеській області Ivan Kopychenko  за активну допомогу нашій громаді  рухатись у напрямку цифрової трансформації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь