A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

НАВЧАЄМО ПІД КОНКРЕТНЕ ЗАМОВЛЕННЯ РОБОТОДАВЦІВ

Дата: 12.04.2023 10:32
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Питання організації професійного навчання безробітних для фахівців Кілійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості є одним з пріоритетних, бо за умови зменшення кількості вакансій отримують роботу лише найбільш досвідчені працівники.

Напередодні сезону польових робіт зазвичай проводиться підвищення кваліфікації з питань техніки безпеки для осіб, які сьогодні є зареєстрованими безробітними, а завтра  будуть задіяні в проведенні сільськогосподарських робіт.

Протягом поточного року пройшли навчання шляхом проходження курсів цільового призначення, у тому числі під конкретне замовлення роботодавців, 40 безробітних, які будуть працевлаштовані до сільгосппідприємств Кілійщини: СВК «Маяк» та «Дунай»  (м. Кілія), ТОВ «Лад-Агро» та «Шевченкове» (с. Шевченкове), «Єнікіой» (с. Новоселівка), «Вікторія» (с. Фурманівка), СК «Агропрогрес» (с. Приморське).

Курси «Особливості ведення робіт на підприємствах сільскогосподарської галузі» на базі Одеського центру професійно-технічної освіти ДСЗ проводили досвідчені фахівці з багаторічним досвідом роботи: у Кілії – Сергій Койчев, у Вилковому – Олександр Поляков.

Зміст навчання був досить насиченим: правові та організаційні основи охорони праці, інструктажі з пожежної безпеки, гігієни праці та виробничої санітарії, використання засобів індивідуального захисту від небезпечних і шкідливих виробничих факторів, надання першої допомоги у разі нещасних випадків тощо.

Отримані знання допоможуть кожному слухачеві цих курсів у подальшій роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь