Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Проведено нараду з працівниками КП «Світло», старостою Остапенко О. М., працівниками ЖКХ, Кілійським управлінням водного господарства Бабенко В.В. та головним інженером проекту Шевченківського водогону Укргіпроводгосп!

Дата: 19.06.2023 21:30
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Звертаюсь до шевченківців відносно водогону❗️❗️❗️

Проведено нараду з працівниками КП «Світло», старостою Остапенко О. М., працівниками ЖКХ, Кілійським управлінням водного господарства Бабенко В.В. та головним інженером проекту Шевченківського водогону Укргіпроводгосп!

Вирішили провести певні випробування насосної станції та розвідних мереж! Тому, водогін буде працювати в тестовому режимі цілодобово на протязі тижня, з 9:00 ранку 20.06.2023 до 9:00 ранку 27.06.2023‼️‼️

Після чого будуть зняті всі показники лічильників, щоб побачити різницю в поданій воді на село! В процесі подачі води будуть перевірятися домоволодіння на стан тиску в системі, тому що є проблематика з деякими ділянками водогону, що не всі абоненти отримують певний тиск та воду взагалі! Тому, прошу всіх відзиватися, бути вдома та впускати працівників КП «Світло» для перевірки водовводів!

Після даної перевірки та проведення аналізу, комунальне підприємство доведе до мешканців села новий графік подачі води та інформацію, в якому форматі буде подаватися на далі! Нагадаю, наша ціль - подавати воду постійно і стабільно! Але проблем дуже багато!

⬇️⬇️⬇️прошу читати уважно!

Водопостачання на село здійснюється державним підприємством Кілійське управління водного господарства! За подану воду в розвідні мережі КП «Світло» оплачує 20 грн. за один кубометр.

Розвідні мережі села дуже старі, як і по всій громаді. Але збір за подану воду в інших селах найменше 69%, в той же час по Шевченкове - 48%❗️

Про що це говорить? Так, система стара, але і в інших селах вона теж не нова і таких втрат немає!

Є проблематика з крадіжками води! В минулому році погашення боргу за воду в Шевченкове становив більше 2 млн. грн. І в цьому році вже 1,5 млн. грн., сплачено боргу за абонентів управлінню водного господарства! Звісно, що краще ці кошти вкладати на розвиток та ремонт водогону, а не просто віддавати їх за борги!!!! Тому й проводиться тестування, адже зараз, якщо давати воду кожної неділі, то щомісячний борг перед управлінням водного господарства 140 тисяч гривень на місяць!!! Якщо раз на два тижні як зараз, то 70 тисяч на місяць!

Тому, після проведення відповідних замірів, буде проводитися робота з абонентами відносно крадіжок води і суворо каратися! Також буде проводитися робота щодо винесення лічильників води на вулицю, хто не буде цього робити - буде відключений від водогону! Адже далі так працювати не можливо! Хтось платить, а хтось краде і все село від цього страждає, а для бюджету мільйонні збитки!

Тому, з завтрашнього дня приймайте всі воду, впускайте відповідних працівників, якщо це необхідно, вчасно сплачуйте за послуги та не крадіть воду самі в себе, сусідів, пенсіонерів та в бюджету!

Дякую за розуміння! Слава Богу, Україні та нашим воїнам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь