Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям ряд компенсаційних програм для підтримки та розвитку бізнесу

Дата: 05.07.2023 08:30
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

🔥Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям ряд компенсаційних програм для підтримки та розвитку бізнесу. Однією з таких програм: програма з надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних (постанова КМУ від 10 лютого 2023 р. № 124), яка включає:

👍1) Компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску за відповідну особу за місяць, але не більше подвійного розміру мінімального страхового внеску – за працевлаштування роботодавцем строком не менше ніж на 2 роки за направленням центру зайнятості зареєстрованих понад 1 місяць безробітних певних категорій громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та осіб, які перебувають на обліку понад 6 місяців. Загальна тривалість виплати – 12 місяців впродовж двох років.

👍2) Компенсація у розмірі 50% мінімальної заробітної плати, встановленої законодавством на момент виплати, за працевлаштування роботодавцем за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних певних категорій громадян. Загальна тривалість виплати – 6 місяців впродовж року.

👍3) Компенсація у розмірі 50% фактичних витрат на оплату праці, встановленої законодавством на момент виплати, за працевлаштування роботодавцем за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних певних категорій громадян. Загальна тривалість виплати – до 6 місяців за умови працевлаштування строком до 1 року.

👍Деталі про інші програми: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.dcz.gov.ua%2Fnovyna%2Fkompensaciyni-programy-dlya-robotodavciv-vid-sluzhby-zaynyatosti%3Ffbclid%3DIwAR3J-P8FJ84TinP_0M-xqKgECBgWhZxM93FKDoI6UBMCHnxKTlrg1Z0offc&h=AT2kG3ewsrd7-mKtloGby6471cFL5iqt_X7SEIb2YFRITmoitmmXDKP9Rgx9reYNBiKpphukHFg7Q_MNbC_in5jTHEUDB_4r9WjPnHHj3vSxTM54tYtVqKwZW7cKKoxddBc&__tn__=-UK-y-R&c[0]=AT1BoSu0A-7nfIh1u7N1rVUa_XQMuDWuPilhaUO07GFdYqbGxIjJikr-S9LzCe9pSMrhLLYi8XMzN9jwOIFzpwvndz5MEvr5Y1HU7_fEJQZCzDWKrSqwZXwz5xpIIF9p4JtrJtWXw1T0V0PbtqDov2pbtzCvGwgALGNPN0K57Pn1_iqjNgVmrYBy7WXKyNhbfJijQgYMtpJlP0TdYI-IJgEyZMnxzt45O2f5


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь