A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують надання соціальних послуг

Дата: 19.07.2023 09:57
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Управління соціального захисту населення Кілійської міської ради інформує що постановою від 21.03.2023 №248 «Деякі питання реалізації експериментального проєкту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах» затверджено Порядок реалізації цього експериментального проєкту.

На базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава» особам, які перебувають у складних життєвих обставинах будуть безкоштовно надаватися соціальні послуги:

-надання притулку (тривалість надання послуги одній особі – не більше як шість місяців);

-підтримане проживання;

-догляд стаціонарний.

Право на отримання соціальних послуг у межах реалізації експериментального проєкту мають особи похилого віку, особи з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або в яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження та інформація про яке підтверджується відомостями Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військової агресією російської федерації.

Для отримання повної інформації просимо звертатися до Управління соціального захисту населення Кілійської міської ради за адресою: м. Кілія, вул. Миру, буд. 57, ІІ поверх, каб. 208

 

Управління соціального захисту населення Кілійської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь