Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Новий розділ «Довідника безбар’єрності» – про взаємодію з людьми, які мають бойовий досвід – створюється разом з людьми, які цей досвід пронесли крізь себе.

Дата: 21.08.2023 11:54
Кількість переглядів: 52

Фото без описуФото без опису

📕 Новий розділ «Довідника безбар’єрності» (https://bf.in.ua) – про взаємодію з людьми, які мають бойовий досвід – створюється разом з людьми, які цей досвід пронесли крізь себе.

Упорядницею стала Ірина Лоюк, керівниця ГО Простір Можливостей.

Напередодні разом з партнерами та стейкхолдерами у сфері психосоціальної підтримки ветеранів обговорювали, які питання потрібно розкрити, аби розділ став у нагоді широкому колу читачів.

👉🏼 І самим захисникам та захисницям. І їхнім сім’ям. Роботодавцям. Представникам органів влади та місцевого самоврядування. Соціальним і медичним працівникам. Кожному, хто вдома, на вулиці, на роботі взаємодіє з людьми, які мають бойовий досвід.

Дякуємо Центр психічного здоров'я та реабілітації "Лісова поляна" МОЗ України, Mindy Mindyfoundation, Програма реінтеграції ветеранів IREX, Український ветеранський фонд, ГО «Простір можливостей», Громадський рух «Жіноча Сила України», Veteran Hub за дискусію та рекомендації, як удосконалити наповнення розділу.

Дякуємо Visa, учаснику спільноти «Бізнес без бар’єрів», завдяки якому реалізація цього проєкту стала можливою.

🎙 Медіаторами зустрічі стала ГО «Безбар’єрність» та Координаційний центр з психічного здоров’я при КМУ, який здійснює супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олена Зеленська.

Нагадаємо, Координаційний центр спільно з ГО «Безбар'єрність» у межах проєкту з VISA розробив one pager з переліком організацій, які мають напрацьовані програми щодо взаємодії з ветеранами. Якщо ви роботодавець, який обирає взаємодію з повагою до усіх своїх працівників, пишіть нам або на сторінку Координаційний центр КМУ / Mental Health UA.

Звертайтеся по допомогу до перевірених ❗️

#тияк #бізнесбезбарєрів

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь