Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

      Пробація в дії. Пробація в дії. Національно-патріотичне виховання.       Відзначення річниці з Дня заснування Одеської області.

Дата: 26.02.2024 11:42
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

 

      При роботі з правопорушниками працівники Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації багато уваги приділяють корекції поведінки та мислення, формуванню їх стосунків у суспільстві. Національно-патріотичне виховання – одне з пріоритетних завдань Ізмаїльського районного відділу №2 з питань пробації. В цій роботі їм допомагають партнери – організації, установи Кілійської і Вилківської громад, волонтери відділу. Так, 23 лютого 2024 року за ініціативи відділу з питань пробації працівники комунального закладу "Кілійська публічна бібліотека" Кілійської міської ради провели для підоблікових пробації інформаційно-просвітницький захід патріотичного спрямування. Бібліотекар відділу обслуговування користувачів провела для присутніх цікавий віртуальний екскурс по історичним сторінкам і сучасним місцям нашої малої Батьківщини та ознайомила з книжковою виставкою «Мій рідний край, моя земля», присвяченій відзначенню 92-й річниці з Дня заснування Одеської області. 

Фото без опису

        27 лютого Одеська область відзначає день свого утворення. Це найбільший за територією регіон України з багатою історією, дивовижною природою та глибинними культурними традиціями. Родюча земля, яка дарує нам рясні врожаї, море, багата мультикультурна спадщина, а головним багатством нашої області є люди – щирі, працелюбні, талановиті та патріотичні. Так сталося, що цей визначний день нашої історії ми зустрічаємо вже втретє в умовах війни. З перших днів повномасштабного вторгнення Одеська область зазнала численних ворожих ракетних обстрілів. Ми відчули на собі усі жахи війни - розруху, горе та сльози. На превеликий жаль, ми маємо і втрати. Низько схиляємо голову перед світлою пам'яттю усіх полеглих за Україну, синів та доньок Одещини, хоробрих Захисників! 

Фото без опису

   За роки жорстокої війни, розв’язаної рф, громади області багато разів були атаковані ворогом, який і зараз не полишив намірів окупувати нашу землю. Але завдяки Збройним силам України, консолідації і мужності суспільства наш регіон перетворився в неприступну фортецю. Ми разом тримаємо міцний тил, у нас багато амбітних планів та проєктів, і ми готові до їх реалізації одразу після нашої Перемоги над російськими окупантами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь