A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

13.03.2024 року, за домовленістю між керівниками Арцизької та Кілійської громад, Парпуланським Сергієм та Чернявським Вячеславом, робоча група, на чолі з заступником голови з питань діяльності виконавчих органів Кілійської міської ради Сокоренко Воло

Дата: 15.03.2024 15:03
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Нещодавно, на сесії Кілійської міської ради, яка відбулася 29.02.2024 року, були виділені кошти на закупку модульних укриттів для ЗДО "Берізка", ЗДО "Сонечко", філії Опорного закладу освіти № 4 (Кілійська школа-дитячий садок № 5).

І вже сьогодні, 13.03.2024 року, за домовленістю між керівниками Арцизької та Кілійської громад, Парпуланським Сергієм та Чернявським Вячеславом, робоча група, на чолі з заступником голови з питань діяльності виконавчих органів Кілійської міської ради Сокоренко Володимиром, виїхала до міста Арциз для ознайомлення з позитивним досвідом встановлення модульних укриттів в закладах освіти. Під час робочої зустрічі працівники відділу освіти та директор Арцизької школи № 3 поділилися своїми наробками та досвідом вирішення проблемних питань.

Хочемо подякувати голові Арцизької громади Сергію Парпуланському, начальнику відділу освіти Людмилі Жосан, працівникам відділу освіти Арцизької міської ради та директору Арцизької школи № 3.

Маємо впевненість, що у цьому році питання щодо влаштування модульних укриттів у вищезазначених закладах освіти Кілійської міської ради буде вирішено.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь