A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Служба у справах дітей Кілійської міської ради інформує

Служба у справах дітей Кілійської міської ради інформує:

   Служба у справах дітей Кілійської міської ради інформує, що 5 жовтня 2022 року членами комісії виконавчого комітету Кілійської міської ради з формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно – ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа здійснила обстеження технічного стану квартири, яка розташована у місті Кілії, на предмет придатності її для проживання. Дана квартира буде придбана особою з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, за кошти грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. За результатами проведеного обстеження членами комісії був зроблений висновок про придатність вищезазначеного житла для проживання.

11:31:23 05.10.2022

Служба у справах дітей Кілійської міської ради інформує

     30 вересня 2022 року Службою у справах дітей Кілійської міської ради спільно з Відділом культури та туризму Кілійської міської ради провели акцію – флешмоб «Крила родини», присвячену Дню всиновлення. На імпровізованій мапі України діти пов’язали стрічки на підтримку права кожної дитини на виховання в сім’ї.

15:33:13 30.09.2022

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

28 вересня 2022 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Кілійської міської ради. На засіданні були розглянуті питання щодо визначення способу участі одного з батьків у вихованні дитини, щодо неналежного виконання батьківських обов’язків, щодо доцільності позбавлення батьківських прав, щодо визначення місця проживання дітей, та інші питання соціального захисту дітей. За результатами рекомендацій комісії  Службою у справах дітей Кілійської міської ради були підготовлені проєкти рішень виконавчого комітету Кілійської міської ради.

13:01:32 28.09.2022

Спеціалістами Служби у справах дітей Кілійської міської ради 06.09.2022 року був проведений рейд по сім’ям опікунів (піклувальників) та сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах, які проживають на території міста Кілії.

Спеціалістами Служби у справах дітей Кілійської міської ради 06.09.2022 року був проведений рейд по сім’ям опікунів (піклувальників) та сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах, які проживають на території міста Кілії.

11:11:28 07.09.2022

Спеціалістами Служби у справах дітей Кілійської міської ради був проведений рейд по сім’ям опікунів (піклувальників) та сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах

Спеціалістами Служби у справах дітей Кілійської міської ради був проведений рейд по сім’ям опікунів (піклувальників) та сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах, які проживають на території села Шевченкове.

09:36:26 05.09.2022

18 серпня 2022 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Кілійської міської ради.

На засіданні були розглянуті питання щодо неналежного виконання батьківських обов’язків, щодо надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав, щодо звільнення піклувальника від своїх обов’язків, та інші питання соціального захисту дітей. За результатами рекомендацій комісії  Службою у справах дітей Кілійської міської ради були підготовлені проєкти рішень виконавчого комітету Кілійської міської ради.

14:39:00 18.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь