A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

ПРОБАЦІЯ - ЦЕ ...

Пробації в дії До Дня захисту дітей

День захисту дітей в Україні, який щорічно відзначається 1 червня, встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року.

14:18:55 01.06.2021

Пробація в дії « Чим я можу Вам допомогти?»

Вже неодноразово наше суспільство було проінформовано про те, що Пробація — це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених. Здійснювати ці функції допомагають постійні партнери пробації – місцеві органи влади, організації та установи, волонтери. Крім наглядових функцій працівники пробації стоять на захисті прав і свобод своїх підоблікових. Нерідко, засуджені розгублюються, почувають себе ізгоєм суспільства тому за потребою з кожним з них працюють фахівці Кілійського та Вилківського центрів надання соціальних послуг, а з неповнолітніми -  психологи та працівники служб у справах дітей Кілійської та Вилківської міських рад, вагому роль у процесі ресоціалізації засуджених відіграють і волонтери пробації. Доказом цього став недавній випадок.

15:10:03 19.05.2021

З нагоди відзначення Міжнародного Дня музеїв підоблікові Кілійського відділу пробації відвідали краєзнавчий музей

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято. З 1978 року цей день відзначається щорічно більш ніж у 150 країнах, адже і через музеї суспільство висловлює своє ставлення до історико-культурної спадщини, і з цим важко не погодитись. Збираючи і зберігаючи пам’ятки матеріальної і духовної культури, вони ведуть велику науково-освітню та освітньо-виховну роботу.

15:00:17 18.05.2021

Кілійський відділ пробації пишається своїми волонтерами!

На сучасному етапі розвитку нашої держави формується і пробаційна система, набирає обертів, розширює свої функції. Коло завдань працівників органів пробації дуже велике та залежить від злагодженої співпраці органів пробації з місцевими органами влади, підприємствами, установами та громадськістю. Саме мешканці громади з активною життєвою позицією і прагненням зробити життя громадян краще і безпечніше становляться волонтерами пробації. Ось і  лави Кілійського відділу пробації поповнилися ще одним волонтером. Їм стала людина відома для всіх мешканців міста Вилкове  - Голубова Марія Федорівна, директор місцевої спортивної школи. Для підписання договору начальник відділу пробації Людмила Дрібноход разом з працівниками відділу приїхали до міста Вилкове, відвідали спортивну школу, ближче познайомились з її директором та  колективом…і залишили там частку своїх сердець назавжди. Неможливо не сказати кілька слів про цей заклад та тих, хто там працює.

14:10:16 09.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь