Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційне повідомлення про проведення аукціону

Інформаційне повідомлення про проведення аукціону

Проведення аукціону для продажу об’єкту малої приватизації комунальної власності Кілійської міської об’єднаної територіальної громади в особі Кілійської міської ради – комплексу нежитлових будівель та споруд за адресою: Одеська обл., Кілійський р., м. Кілія, вулиця Перемоги, будинок, 38-А

10:19 22.05.2020

ДОПОМОГА ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ ТИМ,  ХТО ПРАЦЮЄ ОФІЦІЙНО

ДОПОМОГА ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ ТИМ, ХТО ПРАЦЮЄ ОФІЦІЙНО

Загальнонаціональний карантин, встановлений Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, триває. В цих складних для економіки країни умовах служба зайнятості вчергове підставляє плече роботодавцям із числа суб’єктів малого та середнього підприємництва шляхом виплати на період карантину допомоги по частковому безробіттю застрахованим особам, з якими роботодавцем оформлено трудові відносини, тобто які працюютть офіційно.

10:46 21.05.2020

Пенсійний фонд України інформує!

Пенсійний фонд України інформує!

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області рекомендує людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти! Отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можливо не виходячи з дому, наприклад через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду (https://portal.pfu.gov.ua), та гарячу телефонну лінію Кілійського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) 04843 4 20 83.

14:38 20.05.2020

Підготовка юристів в НУК імені адмірала Макарова

Підготовка юристів в НУК імені адмірала Макарова

Доводимо до Вашого відома, що вже більш ніж 25 років в НУК імені адмірала Макарова здійснюється підготовка юристів. За цей час наш університет закінчило понад 1500 студентів за спеціальністю «Право».

12:57 12.05.2020

Оголошення. Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області інформує:

Оголошення. Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області інформує:

14 травня 2020 року з 10.00 до 11.00 години відбудеться “Пряма телефонна гаряча лінія” першого заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Олени Михайловни Аброскіної на тему: “Про надання дистанційних послуг органами Пенсійного фонду України та деякі інші питання пенсійного забезпечення”.

11:01 04.05.2020

Як перевести педагогів-пенсіонерів на строкові трудові договори

Як перевести педагогів-пенсіонерів на строкові трудові договори

П.2 ст. 22 у України від 16.01.2020 р. № 463-IX «Про повну загальну середню освіту»  (далі — Закон № 463), який набрав чинності 18.03.2020 р., встановлено, що педагогічні працівники державних і комунальних закладів загальної середньої освіти, які досягли пенсійного віку та яким виплачується пенсія за віком, працюють на основі трудових договорів, що укладаються строком від одного до трьох років.

15:15 30.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь