Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні друзі!

Шановні друзі!

В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

13:59 28.09.2020

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ УЧНІВ - ОНЛАЙН

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ УЧНІВ - ОНЛАЙН

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю – один із основних напрямків діяльності державної служби зайнятості. Сьогодні ця робота активно переходить у площину проведення онлайн-заходів, враховуючи, по-перше, розвиток сучасних Інтернет-технологій, а по-друге, специфіку роботи закладів загальної освіти в умовах карантину.

08:59 25.09.2020

ДОПОМОГА ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ ТРИВАЄ

ДОПОМОГА ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ ТРИВАЄ

Економіка нашої країни переживає нелегкі часи. В цих непростих для багатьох українців умовах служба зайнятості вчергове підставила плече як юридичним, так і фізичним особам-підприємцям шляхом виплати на період карантину допомоги по частковому безробіттю  застрахованим особам, з якими роботодавцями оформлено трудові відносини, тобто які знаходяться у сфері легальної зайнятості.

10:14 23.09.2020

ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ ГАРАНТУЄ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ ГАРАНТУЄ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Протягом поточного року з 2095 осіб, які звернулися до Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості з питань сприяння у працевлаштуванні, 1021 особа була офіційно працевлаштована.

09:29 22.09.2020

ПАМ’ЯТКА  для батьків із забезпечення пожежної безпеки дітей. Виконавчий комітет Кілійської міської ради інформує.

ПАМ’ЯТКА для батьків із забезпечення пожежної безпеки дітей. Виконавчий комітет Кілійської міської ради інформує.

Велика кількість пожеж зчиняється від дитячих пустощів з вогнем. Вогнем знищується багато чого, а нерідко в пожежах гинуть і травмуються діти. Щоб не допустити пожежі від дитячих пустощів, необхідно дотримуватись наступних правил пожежної безпеки:

16:49 21.09.2020

До уваги осіб, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Кілійської міської ради

До уваги осіб, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Кілійської міської ради

Відповідно до  Житлового кодексу Української РСР, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок   від 11.12.1984 року № 470, виконавчий комітет Кілійської міської ради повідомляє про перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирній черзі для отримання житла.

16:58 17.09.2020

УВАГА! Розпочалась вакцинація диких тварин проти сказу

УВАГА! Розпочалась вакцинація диких тварин проти сказу

Виконавчий комітет Кілійської міської ради інформує, що з метою збереження стабільної епізоотичної ситуації зі сказу на території Одеської області у вересні 2020 року буде проводитись планова пероральна імунізація диких та бродячих м?ясоїдних тварин.

13:45 07.09.2020

Онлайн-навчання на платформі Coursera: ГОЛОВНЕ – ВИКОРИСТАТИ СВІЙ ШАНС

Онлайн-навчання на платформі Coursera: ГОЛОВНЕ – ВИКОРИСТАТИ СВІЙ ШАНС

Сучасні технології розвиваються щодня, а Інтернет уже давно став надійним партнером не тільки у спілкуванні, а й в отриманні онлайн-послуг. В усьому світі широко використовуються, особливо під час карантину,  освітні Інтернет-платформи, на яких можна пройти навчальні курси та підвищити рівень власної компетентності.

11:55 26.08.2020

До уваги пасічників! Дотації на бджолосім’ї

До уваги пасічників! Дотації на бджолосім’ї

 Виконавчий комітет Кілійської міської ради інформує: відповідно до постанови  КМУ від 07.02.2018р. (зі змінами від 20.05.2020 р. відповідно до постанови № 395) дотації на бджолосім’ї  у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю будуть надаватись на безповоротній основі зареєстрованим пасічникам (фізичним особам та суб’єктам господарювання), які станом на    1 серпня поточного року мають від 10 до 300 бджолосімей.

13:33 19.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь