A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Координати та контактні дані:

НА ОДНОГО ПЕРУКАРЯ ПОБІЛЬШАЛО

Днями закінчив навчання в Одеському центрі професійно-технічної освіти Євгеній Костенко, який за направленням Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості отримав професію перукаря.  

12:35:06 09.07.2021

КІЛІЙСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Протягом січня-червня  2021 року послуги з питань сприяння у працевлаштуванні в Кілійській районній філії Одеського обласного центру  зайнятості отримували  майже 1900  осіб. За направленням служби зайнятості були працевлаштовані 1870 осіб, з них  половина  -  це особи у статусі безробітного.

11:11:56 05.07.2021

НАВЧАЄМО НА ЗАМОВЛЕННЯ РОБОТОДАВЦІВ

    Юг Бесарабії – це аграрний край. Сьогодні сезон польових робіт у самому розпалі. За направленням  Кілійської районної філії Одеського ОЦЗ на сільськогосподарські підприємства вже працевлаштовані майже 400 осіб. Напередодні працевлаштування на замовлення роботодавців зареєстровані безробітні проходили курси цільового призначення з питань дотримання безпечного ведення сільськогосподарських робіт. Всього таким чином підвищили свою кваліфікацію 143 безробітних, які були працевлаштовані на  сезонні роботи в СВК «Маяк», «Єнікійой», «Дунай», «Росія», «Родина», ДП «Агрофирма Рута», ТОВ СВГ «Дунай-Агро», ТОВ «Шевченкове» тощо.

16:54:57 30.06.2021

Виконавчий комітет Кілійської міської ради повідомляє: Обережно змії!

Змії розповсюджені майже всюди на земній кулі, за винятком полярних зон, а також деяких островів. На територіях країн нараховується десять видів отруйних змій. Вони, як правило, самі на людину не нападають. Вони кусають у випадках самозахисту, коли людина несподівано наступає, хапає рукою разом з травою, переслідує їх. До отруйних змій в Україні відносяться гадюка звичайна та гадюка степова. Найбільш небезпечні укуси в ділянці голови, шиї, поблизу великих кровоносних судин. Після укусу гадюк трагічні наслідки бувають рідко, але деколи розвиваються тяжкі ускладнення.

08:39:58 22.06.2021

ТОВ «ТИТАН» - СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО

ТОВ «Титан», що розташовано у м. Кілія, не просто підприємство, яке займає лідерські позиції серед підприємств харчової промисловості юга України, - це бренд.

11:07:11 17.06.2021

СПІВПРАЦЮЄМО З КІЛІЙСЬКИМ СУДНОБУДІВЕЛЬНО-СУДНОРЕМОНТНИМ ЗАВОДОМ

Кілійський суднобудівельно-судноремонтний завод - одне з найстаріших і в недавньому минулому - одне з потужніших  підприємств півдня Одеської області. Заснований в 1944 році на базі колишніх майстерень порту для ремонту річкового флоту Дунайського пароплавства, у 1960-ті роки завод опанував будівництво суден. Нині він діє як госпрозрахунковий відокремлений структурний підрозділ Українського Дунайського пароплавства, основні напрями діяльності якого – суднобудування та судноремонт.

11:05:07 14.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь