A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кілійська громада
Одеська область, Ізмаїльський район

Запобігання та протидія домашньому насильству

Як протидіяти домашньому насильству?

Проблема насильства в сім’ї, на жаль, була і залишається в Україні актуальною. Більше 50% населення країни потерпали від домашнього насильства впродовж свого життя. Причому 30% зазнавали насильства у дитячому віці.

14:27:15 09.12.2020

Відділ соціального захисту населення управління з питань соціального захисту населення та охорони здоров'яза йнятості повідомяє:

На виконання міської цільової Програми надання соціальних послуг з питань сім'ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім'ї та протидії торгівлі людьми на 2019-2020 роки,  з метою привернення уваги громадян до проблем насильства в сім’ї, торгівлі людьми, захисту прав дітей та жінок, відділом соціального захисту населення управління з питань соціального захисту населення та охорони здоров'я виконавчого комітету Кілійської міської ради 03.12.2020 року  в приміщенні Кілійської районної філії Одеського обласного центру зайнятості відбулася зустріч  з безробітними громадянами.

10:56:41 04.12.2020

Що потрібно знати про булінг? Виконавчий комітет Кілійської міської ради інформує.

В наш час проблема булінгу (цькування) стала доволі розповсюдженим та масовим явищем: в багатьох країнах світу серед підлітків продовжують набувати поширення прояви жорстокості, агресії та психологічного тиску.

13:49:06 01.10.2020

СНІД: подумай про майбутнє- обери життя!

Cпантеличене швидким розповcюдженням СНІДу людство змушене реанімувати одвічні життєві принципи, замислитися над сенсом життя. Саме це явище перевіряє нас на стійкість, людяність, виваженість та мудрість. І ще на відповідальність щодо власного життя та життя тих, хто поруч, хто прийде після нас.

11:16:35 18.09.2020

Як розпізнати психологічне насилля?

З чим найперше у вас асоціюється термін «насильство»? Напевно для усіх без винятку із фізичною шкодою. Зазначимо, що сприймання насильства винятково як завдання фізичних ушкоджень  є не правильним. Психологічне насильство, на відміну від фізичного, сексуального чи економічного набагато важче ідентифікувати.

10:17:18 04.09.2020

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО ТАКЕ ГЕНДЕРНА РІВНІСТЬ?

А що таке гендерна рівність у сім’ї? Вільною  від  насильства  є  партнерська  сім’я, в якій немає чітко визначеного голови, і в різних сферах в залежності від обставин і компетентності  лідером  може  бути  або чоловік, або жінка.

14:58:16 28.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь